Registrera dig som sökande

Så här går det till:

1. Registrera dig som sökande genom att fylla i formuläret här. Observera att alla fält med * måste fyllas i och att du ska kunna styrka din inkomst.

2. När du är registrerad kan du anmäla ditt intresse för de bostäder som är lediga.

3. När publiceringstiden på en lägenhet är slut, skickar vi ut ett erbjudande om visning till de med högst köpoäng och som uppfyller övriga krav enligt vår uthyrningspolicy.

Bra att veta

Kötiden räknas från och med den dag du  registrerade dig.

Du måste förnya din köplats minst en gång varje kalenderår. Det gör du genom att logga in på Mina sidor. Din köplats förnyas automatiskt varje gång du loggar in på Mina sidor.

När du är inloggad på Mina sidor kan du under Din kundstatus se vilket datum du senast måste logga in igen för att förnya din köplats.

Om du inte förnyar din köplats varje kalenderår stryks du ur kön. Tänk på att det är ditt eget ansvar att förnya din köplats i tid. Lägg gärna in en påminnelse i din kalender.

För att få hyra en av våra bostäder måste du ha en stadigvarande inkomst.  Mer information finns i vår uthyrningspolicy.

Den sökande får tacka nej till tre erbjudanden under en 1-års period. Därefter börjar köpoängen om från 0 poäng. Uteblivet svar räknas som ett nej.

Bostad - 5082-0010

Snödroppen

3 Rum och kök

Main image

Beskrivning

Yta
64,0 m2
Hyra
8 970 Kr
Postadress
Ch Barnekowsgatan 1
272 32
SIMRISHAMN
Ort
SIMRISHAMN
Ledig fr.o.m.
2022-10-01
Anmäl senast
2022-08-17

Ytterligare information

Våning
1
Hiss
Ja
Uteplats
Ja
Balkong
<ingen>
Balkongläge
<ingen>
Hyresid
5082-0010

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss så fort som möjligt och svarar på alla dina frågor. Fält märkta med * är obligatoriska.

  •